Wat wij doen

Electriciteit

Bedrijfsaanhanger

Onze bedrijfsaanhangwagen is professioneel ingericht met het juiste materiaal voor  het snel en veilig monteren van  zonnepanelen.  Een goed eindresultaat is op deze manier verzekerd!

Installaties

Voor zowel huisinstallatie als domotica beheersystemen bent u bij de Lange Techniek aan het juiste adres. Onze werkzaamheden bestaan uit het vervangen van lampen,  de aanleg van extra wandcontactdozen tot de aanleg van complete installaties.

Zonnepanelen

Zonnepanelen gemonteerd op plat dak. Wilt u ook investeren in zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij gebruiken

zonnepanelen-delangetechniek

Phillips

Wij monteren veelvoudig verlichting van Phillips. Zij leveren duurzame producten die lang meegaan en bieden een groot scala aan verlichting aan. Voor elke situatie is wel een verlichtingsplan gemaakt door Philips.

zonnepanelen-delangetechniek

EATON

EATON is een powermanagementbedrijf en een wereldwijde technologieleider in elektrische systemen voor stroomkwaliteit, -distributie en -regeling; hydraulische onderdelen. 

zonnepanelen-delangetechniek

Hager

Hager is al lang toonaangevend als het gaat om groepenkasten, en behoort tot de oudste en bekendste merken op het gebied van elektra. Het veelgevraagde Duitse merk is voor velen een teken van betrouwbare apparatuur. Bovendien staat Hager bekend om de moderne en luxe uitstraling. 
 

Installatietechniek

Bij ons kunt terecht voor: Verlichting, zonnepanelen, uitbreidingen, nieuwbouw en verbouw.

Domoticasystemen

Wij hebben ervaring met diverse domoticasystemen. Zoals KNX, Gira, Phillips HUE.

Verlichting

Al uw normale verlichting vervangen door duurzaam en energiebesparende led? Geen probleem. Wij geven u advies en verzorgen de montage. Voor advies kunt u contact met ons opnemen.